Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Seyhan’ın 2020 bütçesi onaylandı

Seyhan’ın 2020 bütçesi onaylandı

Akay “Birlikte olursak aşamayacağımız zorluk yoktur”

Seyhan Belediyesinin 2020 Mali Yili Taslak Gelir-Gider Bütçesi 600 Milyon Lira olarak onaylandi.
 
 
Hizmet öncelikli bütçeye onay
 
 
Seyhan Belediyesinin 2020 Mali Yili Taslak Gelir-Gider Bütçesi 600 Milyon Lira olarak kabul edildi. Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, tahmini bütçenin kabul edilmesinin ardindan yaptigi açiklamada, Meclis üyelerine katkilarindan dolayi tesekkür etti. Akay, bazi Maddelerdeki muhalefetin “Hayir” oylarini uyari olarak degerlendirdiklerini belirterek ”Bu maddelerde dikkatli olmaya çalisacagiz” mesaji verdi.
 
2020 MALI YILI GELIR-GIDER TASLAK BÜTÇESI 600 MILYON TL
 
Seyhan Belediye Meclisinde, 2020 Mali Yili Taslak Bütçe görüsmelerinin son birlesimi Baskan Akif Kemal Akay Baskanliginda gerçeklestirildi. Son maddelerin de tek tek oylanmasiyla tahmini Gelir-Gider Bütçesi 600 Milyon Lira olarak kabul edildi. Tahmini Bütçenin kabul edilmesinin ardindan tesekkür konusmasi yapan Baskan Akay, Seyhan’in gelecegini sekillendirecek hizmetler için olusturulan bütçenin kabulü nedeniyle tüm meclis üyelerine tesekkür etti.
 
“BIRBIRIMIZE DESTEK OLMALIYIZ”
 
Zor bir dönemden geçeceklerini aktaran Baskan Akay “Bu zorlu süreci hepimiz biliyoruz. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bu süre içinde birbirimize destek olursak, birbirimize yardimci olursak bu zorlu süreci daha rahat geçiririz” dedi. Bazi Maddelerin “Oy Çoklugu” ile geçtigini animsatan Baskan Akay söyle konustu;
 
“BIRLIKTE OLURSAK ASAMAYACAGIMIZ ZORLUK YOK”
 
“Oy çoklugu ile geçen maddelerde, verilen hayirlar nedeniyle daha dikkatli olmaya çalisacagiz. Elbette her bir uyarinin burada bir sekilde degerlendirilmesi lazim. Bu degerlendirmeyi yapacagimizi söyleyebilirim. Ülke olarak birlikte oldugumuz zaman asamayacagimiz bir zorluk yoktur. Bunu tarihin çesitli dönemlerinde gördük, simdi de görüyoruz. Hepimizin yolu açik olsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hepinize katkilarinizdan dolayi tesekkür ediyorum. Hayirli olsun”


  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli